Food Allergen Training
Food Allergen training is designed to provide useful, clear and practical information to help food handlers increase their knowledge.
No products in the cart.
Food Allergen training is designed to provide useful, clear and practical information to help food handlers increase their knowledge.
It is a new requirement as stated in MPPHM (Domestic) 2020 that the organization shall ensure the Halal Competency…
Syarat latihan halal kepada kakitangan sekurang-kurangnya 3 tahun sekali berdasarkan MPPHM 2020…
Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) is an internationally recognized method for ensuring the safety…
Good Manufacturing Practice (GMP) ensures that products are produced and controlled consistently according to quality…
GMP dan HACCP memastikan produk dihasilkan dapat dikawal secara konsisten mengikut…
Al Barakah Taining Solution Sdn Bhd merupakan Syarikat Penasihat yang melatih & membimbing industri makanan Malaysia ke arah halal, selamat & berkualiti.
Apabila anda melawati atau berinteraksi dengan tapak, perkhidmatan, aplikasi, alatan atau pemesejan kami, kami atau pembekal perkhidmatan kami yang diberi kuasa boleh menggunakan kuki, suar web dan teknologi lain yang serupa untuk menyimpan maklumat untuk membantu memberikan anda pengalaman yang lebih baik, lebih pantas dan selamat dan untuk tujuan pengiklanan.
No products in the cart.